Haar in de neus

Mijn neef houdt erg van het spelen met haar, je kunt haar constant aaien en kammen en maken. Tegelijkertijd is ze er goed bij betrokken, dat als ze wil dat alles er mooi uitziet, ze zes keer een vlecht kan aanbrengen, soms haarhaarapparaten voor ze klaarmaakt, of haarclips invoegt. Ik heb echt zin in schoolgames en me erop voorbereiden. Haar enige creatie van de prinses van Robber was ook leuk en ze had een perfecte kapsel en outfit nodig. In het begin spuwde Mama een dozijn vlechten met linten eraan vast. Na een moment zei het prachtige meisje nee, nee en niet nog een keer. Ik kan beter wachten in het geleide haar ... dus het begon. De tijd van overklokken ook hun oefening. Ze zag er prachtig uit als een belangrijke prinses. Maar toen ze te maken kreeg met prinsessen, veranderde ze snel van gedachte. Niet met het heden, dat vanaf het begin van de aanname van de uitvoering bijna twee uur zijn verstreken. Plots veranderde ze haar visie totaal, en in haar stijl ging het een beetje meer "nieeee, ik wil het echt niet, waarin ik me geen aristocraten herinner, dat is haar ondergeschikte". Ze bedacht een nieuw kapsel en speldde haar haar als een gevulde coca. Gelukkig, zoals ik al eerder schreef, oefenen we al in het maken van haar haar, dus de laatste is helemaal bijzonder snel gegaan. Haar moeder aan de ene kant was ik in een paar minuten klaar voor een nieuwe.

De beste haarspelden voor meisjes