Haar modelleren met een borstel

Mijn neef houdt vooral van spelen met haar, je kunt haar dagenlang strelen en je haar kammen. Tegelijkertijd is ze erbij betrokken, dat als ik alles er perfect wil laten uitzien, ik vijf keer een vlecht kan aanbrengen, met haarspelden eraan of met een haarspeld. Hij houdt echt van schoolwerk en plannen voor hen. Haar recente creatie, Queen Joker, was bovendien leuk en ik zou graag een perfect kapsel en kleding willen. In het begin verstrengelde mijn moeder haar met een dozijn vlechten met linten erin. Later zei deze mooie elfjarige nee, nee en nooit. Dat is hoe ik in mijn gekrulde haar zal kijken .... en het begon. Een half uur management naast hun targeting. Ze zag er prachtig uit als de enige prinses. Toen hij zich echter associeerde met aristocraten, veranderde hij snel genoeg van gedachten. Niet meegerekend met het heden, dat er al meer dan twee uur zijn verstreken vanaf het begin van het optreden van het schouwspel. Onverwacht ... volledig het idee veranderd, terwijl het in haar toespraak nog een paar was, "nieeee, ik wil gewoon niet, zoals ik me de prinses niet herinner, hoe hoog haar ondergeschikte is." Ze eiste een nieuw kapsel, arrangeerde haar in de vorm van een gevulde coca. Op de bruiloft, natuurlijk, zoals ze eerder zei, hebben we momenteel een studie in haar haarstyling, dat ging vooral snel. Haar moeder, aan de ene kant, ik was in een paar minuten overtuigd van de verschillen.

Zie het aanbod van haarspelden