Voorbeelden van laboratoriumapparatuur

Goji cream

Ik ben vaak mijn geliefde in positie. Ze is werkzaam bij de faculteit Scheikunde van de universiteit van Gdańsk, waar ze met studenten werkt en meer in het laboratorium werkt. Soms lijkt hij me op de apparatuur waarop hij maakt - hoewel ik niet in het appartement ben om alles te begrijpen, vraag ik me in de kleinste staat niet af dat ze precies zo'n loop van haar professionele werk heeft gekozen.

Laboratoriumapparatuur is een zeer delicate en fascinerende kwestie. Het schrijven van een paar concepten over de uitrusting van een modern chemisch laboratorium kan bestaan ​​voor een persoon die volledig onwetend is van chemie, een baanbrekende taak, ik zal me toch openstellen om het te geven.Het chemische laboratorium van vandaag mag natuurlijk niet bij het gebruik van illustraties uit boeken die ik heb van de hoofdklassen van de lagere school. Laboratoriummicroscopen, die gewoonlijk worden gebruikt als basisuitrusting voor elk laboratorium, zijn bijvoorbeeld helemaal niet aanwezig. De meest gebruikelijke apparatuur is - hoe anders - een computer. er zijn ook koelkasten, kamerventilatiesystemen, gootstenen, verschillende containers en verschillende machines, die de leek in één oogopslag waarschijnlijk niet zou kunnen gebruiken voor wat ze in die periode kunnen gebruiken - samplers, vloeistof- en gasmassaspectrometers en verschillende machines die de samenstelling analyseren chemische stof van de geteste stoffen, waarvan ik de namen niet kon herinneren.Natuurlijk worden laboratoriummicroscopen nog steeds in de wetenschap gebruikt, maar ze zijn belangrijker om naar de medische universiteit of de biologie-afdeling te komen, die ons, als mijn vriendin stopt met werken, kan bezoeken. Onder andere de laboratoriumapparatuur bewonderen die door biologen wordt gebruikt. Toegegeven, het lijkt niets indrukwekkender dan chemisch - als hij de set voor een sciencefictionfilm zou maken, zou ik waarschijnlijk de afdeling vragen om een ​​deel van de apparatuur te huren. De biologie-afdeling is ook goed vanwege de exotische planten die daar worden gekweekt, het enorme aquarium en het formarium, waar je urenlang het gedrag van de mieren kunt observeren.