Voorbereiding op de bruiloft demotywatory

Een bruiloft plannenVoor alle mannen is de huwelijksdag een krachtige ervaring. Dus ik wil ook niet uit het intellect trouwen of het is de grootste droom. Ik droomde over dit moment uit mijn kindertijd. En het ging. Mijn oude verloofde stelde me voor. We zijn begonnen met de voorbereidingen voor dit sterke evenement. De kamer, jurk, pak is het aantal gedachten waar we aan dachten. Ze waren niet van plan elk groot huwelijksfeest bij te wonen, dus de kamer was relatief snel te vinden. Als het een vrouwenjurk is, heb ik het gewoon besteld. Ik weet al heel lang wat ik wil, en heb zelfs niet geprobeerd er in winkels naar te zoeken, ging gewoon naar de naaister. Wat betreft het pak, de toekomstige man stoorde het team niet. Hij zou zijn oude pak graag willen kleden, omdat hij zich bij hem het beste voelde. Additieven en ging in een lawine tempo.

Selectie van trouwringenEr is nog steeds een selectie trouwringen. We houden allebei van simpele, moderne dingen. In contact met deze trouwringen moest ook rekening worden gehouden in deze trend. We kwamen met een live combinatie van wit en rood goud. We zochten naar iets, maar we vonden het bijna perfect. Voordat ze vastbesloten zijn om te ontvangen, boden ze ons in de salon tijdelijke bands aan voor het uur van verloving.

Tijdelijke trouwringen?Het kan ook een nieuwe manier zijn om vingers te houden aan moderne sieraden. Het maakte me een beetje aan het lachen, en later besefte ik dat als het een nieuwe ring voor mij was, het de enige nieuwigheid voor mijn verloofde was. Welke persoon wil tenslotte dingen op zijn vingers dragen? Ze houden er niet van om geringd te zijn. We hebben ingestemd met deze aanpak en zijn goed gegaan in deze trouwringen. Mijn andere man zou vliegen en deze link bestuderen voor alles wat je kunt. Vooral voor een bril. En dus voor een pint bier. Maar ik moet toegeven dat hij het met trots droeg. En hij pochte naar al mijn vrienden. Er waren ook vreemde situaties. Sommigen dachten dat we al getrouwd waren en dat we ze niet hadden geïnformeerd. Een tante voelde zich bijzonder beledigd en het was niet gemakkelijk om haar te overtuigen dat de huidige trouwringen nog niet aanwezig waren. Ze zei dat de wereld gek was en dat ze niet aan deze waanzin zou deelnemen. Maar ze beloofde dat ze zou komen voor een specifieke bruiloft. Als gevolg hiervan ontvingen ze de juiste trouwringen van de juwelier. Ze waren geweldig. Precies wat we besteld hebben. Nu konden we niet wachten om ze officieel op te zetten.

ceremonieTotdat het doel deze serieuze dag was. Het weer was iets, de zon scheen, wat waarschijnlijk een mooie voorbode is voor de dolt. Ik geef geen bijgeloof door, maar ik vond hem zo leuk. De kerk was perfect, smaakvol ingericht, wat de waarde van de mijne was, we zijn ook een zuster. Ze zijn echt ontstaan tijdens de taak. We kleedden ons aan de massa gasten. De priester gaf ons aanmoediging. De belangrijkste woorden vielen achter: Ja. We waren nu een man en een vrouw. We waren heel goed. Nu is het tijd om te spelen. Er was een bruiloft voor ons. We verhuisden allemaal naar een gehuurde kamer, er werd een feestelijk diner geserveerd. Het eerder geordende orkest speelde de hak. Er was geen land om te dansen en te donderen. Iedereen was tot het ochtendgloren druk. Dus het was echt een mooie dag.